Dip De Fasole De Usturoi Prăjită

Dip De Fasole De Usturoi Prăjită
Prăjirea fasolei de usturoi prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 165 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 49 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 69%. Încercați Fasole albă și usturoi prăjit, Usturoi Prăjit-Baie De Fasole Albă, și Usturoi Prăjit Dip De Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Lăsând cuișoarele intacte, îndepărtați pielea exterioară din usturoi. Înfășurați capetele în folie de aluminiu cu 2 linguri de ulei de măsline, rozmarin, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți usturoiul aproximativ 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când pielea este ușor îndepărtată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-o cratiță medie la foc mediu, gătiți și amestecați ceapa dulce cu restul de 2 linguri de ulei de măsline până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă DulceCeapă Dulce
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Îndepărtați cățelele de usturoi de pe piele și puneți-le într-un blender sau robot de bucătărie cu ceapa dulce, fasolea bleumarin, chimenul și smântâna fără grăsimi. Sare și piper după gust. Amestecați la consistența dorită. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Fără GrăsimiSmântână Fără Grăsimi
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceapă DulceCeapă Dulce
Fasole MarinăFasole Marină
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se servește la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista