Dip de bere cu brânză și spanac
Dip cu bere cu brânză și spanac durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 352 de calorii , 22 g de proteine și 26 g de grăsime per porție. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 4 și costă 1,29 USD per porție . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită sare și piper, făină, brânză Monterey Jack și spanac. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 60% , ceea ce este destul de bun. Covrigei moi de bere umpluți cu dip de anghinare cu spanac , dip cremoasă de crab cu brânză și dip de petrecere cu slănină cu brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mediu, aduceți berea la fierbere. Scăderea căldurii. Adăugați încet brânză Monterey Jack și făină. Gătiți și amestecați până când brânza se topește, dar nu face spumă.
Amestecați spanacul, coriandru, sare și piper în amestecul de bere.