Dip de bere cu brânză și spanac

Dip de bere cu brânză și spanac
Dip cu bere cu brânză și spanac durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 352 de calorii , 22 g de proteine și 26 g de grăsime per porție. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 4 și costă 1,29 USD per porție . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită sare și piper, făină, brânză Monterey Jack și spanac. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 60% , ceea ce este destul de bun. Covrigei moi de bere umpluți cu dip de anghinare cu spanac , dip cremoasă de crab cu brânză și dip de petrecere cu slănină cu brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mediu, aduceți berea la fierbere. Scăderea căldurii. Adăugați încet brânză Monterey Jack și făină. Gătiți și amestecați până când brânza se topește, dar nu face spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Stropi Pentru ToppingStropi Pentru Topping
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru UscatFiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru Uscat
2
Amestecați spanacul, coriandru, sare și piper în amestecul de bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Asezonat în Stil ItalianPesmet Asezonat în Stil Italian
Un Praf De Sare Dupa Gust.Un Praf De Sare Dupa Gust.
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
3
Serviți cald.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista