Dijon și piept de curcan cu ierburi cu sos de ciuperci
Dijon și piept de curcan cu ierburi cu sos de ciuperci necesită aproximativ 3 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 3,86 USD pe porție. O porție conține 329 calorii, 63G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, frunze de cimbru, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Dijon și piept de curcan cu ierburi cu sos de ciuperci, Piept de curcan prăjit cu ierburi cu sos de tigaie, și Piept de curcan cu saramură de arțar cu sos de ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.într-un castron mic, amestecați muștar, unt, cimbru, maghiran, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
În tigaia de prăjire superficială, așezați pieptul de curcan, cu pielea în sus.
Periați cu amestec de muștar.
Așezați 1/2 cană de bulion în fundul tigaiei; puneți la frigider bulionul rămas. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a pieptului de curcan și să nu atingă osul. Pulverizați bucata de folie cu spray de gătit; acoperiți curcanul. (Folia nu trebuie să acopere strâns curcanul; fixați folia la fiecare capăt al tigaiei.)
Adăugați ciuperci și ceapă în tigaie; lingura se scurge deasupra.
Coaceți neacoperit cu 1 oră până la 1 oră cu 30 de minute mai mult sau până când termometrul citește 77°.
Așezați curcanul pe platou; acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Lăsați să stea 15 minute pentru cea mai ușoară sculptură.
Se toarnă picături de tigaie (fără legume) în ceașcă de măsurare.
Adăugați bulionul rămas în picături la 1 1/2 căni egale; se toarnă în cratiță de 2 litri. Într-un castron mic, amestecați făina și apa rece până se omogenizează; se amestecă în picături în cratiță.
Se încălzește până la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant cu sârmă. Se fierbe și se amestecă aproximativ 1 minut sau până când amestecul se îngroașă. Se amestecă ciupercile și ceapa din tigaie. Se fierbe 5 minute, amestecând ocazional. Se amestecă sare și piper după gust.