Devil ' s Food spirale de cremă de vanilie

Devil ' s Food spirale de cremă de vanilie
Spiralele Devil 's Food Vanilla Cream ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care o căutați. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 326 calorii. Această rețetă servește 20. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, sirop de porumb, unt de băț și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cupcakes Devil ' s Food cu cremă de unt de vanilie, Cupcakes cu mâncare de diavol umplute cu cremă, și Tort de mâncare al diavolului cu umplutură de cremă Mocha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pulverizați o tavă de 9 pe 17 inci cu spray de legume, tapetați cu hârtie pergament și pulverizați din nou. Într-un mixer, folosind atașamentul de bici, bateți gălbenușurile de ou și zahărul până se dublează în volum și galben pal; adăugați extract de vanilie. Cerneti impreuna faina, pudra de cacao si praful de copt si zaharul pudra de doua ori. Adăugați încet ingredientele uscate în vasul de amestecare, funcționând cu viteză mică, până când sunt complet încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron curat și fără grăsime, bateți albușurile până când sunt ferme, dar nu uscate. Încorporați o cincime din albusurile bătute în amestecul de cacao și amestecați până se încorporează bine. Îndoiți albusurile rămase în amestecul de cacao în 3 loturi și întindeți imediat pe o foaie mare de copt folosind o spatulă offset, având grijă să nu suprasolicitați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Coaceți timp de 6 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Rulați imediat vârful unui cuțit în jurul marginii tortului pentru a-l slăbi de pe părțile laterale ale tăvii de foi, apoi glisați-l (cu hârtia pergament) pe o suprafață rece. Tăiați marginile uscate ale tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Umplutură cu cremă de vanilie: cu un mixer electric, bateți împreună untul și scurtarea legumelor până se amestecă. Întoarceți mixerul la cea mai mică setare și adăugați treptat zahărul cofetarilor. Întoarceți mixerul înapoi și bateți la viteză mare până când este ușor și pufos, aproximativ 5 minute. Bateți treptat în siropul de vanilie și porumb până când umplutura este consistența smântânii, aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați tortul pe jumătate pe lungime. Folosind o spatulă offset, întindeți un strat gros de cremă de vanilie de 1/8 inci umplând peste jumătate din tort și tăiați în 5 secțiuni egale pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Rotiți fiecare secțiune strâns (îndepărtând hârtia pergament în timp ce rulați) și puneți-o la congelator timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
8
Topiți ciocolata dulce-amară în vârful unui cazan dublu și adăugați unt de cacao sau ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
9
Așezați rulourile 1 pe rând direct în cazanul dublu de ciocolată topită. Înveliți fiecare rulou complet în ciocolată. Folosind două furci, transferați cu grijă rulourile într-o tavă căptușită cu pergament, permițând oricărui exces de ciocolată să picure înapoi în cazanul dublu. Continuați cu rulourile rămase, turnând mai multă ciocolată pe farfurie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista