Devil ' s Food spirale de cremă de vanilie
Spiralele Devil 's Food Vanilla Cream ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care o căutați. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 326 calorii. Această rețetă servește 20. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, sirop de porumb, unt de băț și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cupcakes Devil ' s Food cu cremă de unt de vanilie, Cupcakes cu mâncare de diavol umplute cu cremă, și Tort de mâncare al diavolului cu umplutură de cremă Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pulverizați o tavă de 9 pe 17 inci cu spray de legume, tapetați cu hârtie pergament și pulverizați din nou. Într-un mixer, folosind atașamentul de bici, bateți gălbenușurile de ou și zahărul până se dublează în volum și galben pal; adăugați extract de vanilie. Cerneti impreuna faina, pudra de cacao si praful de copt si zaharul pudra de doua ori. Adăugați încet ingredientele uscate în vasul de amestecare, funcționând cu viteză mică, până când sunt complet încorporate.
Într-un castron curat și fără grăsime, bateți albușurile până când sunt ferme, dar nu uscate. Încorporați o cincime din albusurile bătute în amestecul de cacao și amestecați până se încorporează bine. Îndoiți albusurile rămase în amestecul de cacao în 3 loturi și întindeți imediat pe o foaie mare de copt folosind o spatulă offset, având grijă să nu suprasolicitați aluatul.
Coaceți timp de 6 până la 8 minute.
Rulați imediat vârful unui cuțit în jurul marginii tortului pentru a-l slăbi de pe părțile laterale ale tăvii de foi, apoi glisați-l (cu hârtia pergament) pe o suprafață rece. Tăiați marginile uscate ale tortului.
Umplutură cu cremă de vanilie: cu un mixer electric, bateți împreună untul și scurtarea legumelor până se amestecă. Întoarceți mixerul la cea mai mică setare și adăugați treptat zahărul cofetarilor. Întoarceți mixerul înapoi și bateți la viteză mare până când este ușor și pufos, aproximativ 5 minute. Bateți treptat în siropul de vanilie și porumb până când umplutura este consistența smântânii, aproximativ 2 minute mai mult.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați tortul pe jumătate pe lungime. Folosind o spatulă offset, întindeți un strat gros de cremă de vanilie de 1/8 inci umplând peste jumătate din tort și tăiați în 5 secțiuni egale pe jumătate.
Rotiți fiecare secțiune strâns (îndepărtând hârtia pergament în timp ce rulați) și puneți-o la congelator timp de 30 de minute.
Topiți ciocolata dulce-amară în vârful unui cazan dublu și adăugați unt de cacao sau ulei vegetal.
Așezați rulourile 1 pe rând direct în cazanul dublu de ciocolată topită. Înveliți fiecare rulou complet în ciocolată. Folosind două furci, transferați cu grijă rulourile într-o tavă căptușită cu pergament, permițând oricărui exces de ciocolată să picure înapoi în cazanul dublu. Continuați cu rulourile rămase, turnând mai multă ciocolată pe farfurie, după cum este necesar.