Desertul rece de rubarbă este un desert care servește 16. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână amestec de budincă de vanilie, apă, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Desert Rece De Mandarină, Desert De Iepuraș Rece, și Borș de sfeclă de rubarbă rece și acidulat.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați făina, untul și nucile. Apăsați într-un ungreased 13-in. x 9 inch. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se coace la 350 CP timp de 20-25 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, amidonul de porumb, apa și rubarba până se omogenizează. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute sau până când rubarba este fragedă. Se răcește; se toarnă peste crustă. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Într-un castron mare, bateți smântâna până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați zahărul cofetarilor și bateți până se formează vârfuri moi. Îndoiți în marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
6
Se întinde peste stratul de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Într-un castron mic, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie.
9
Se întinde pe stratul de cremă; se presară cu nucă de cocos. Se acoperă și se dă la frigider timp de 4-5 ore sau până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
10
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de tăiere.
Desertul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "