Desert rece și cremos de tei
Desertul rece și cremos Key Lime ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 511 calorii. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un vegetarian dieta. Dacă aveți lapte condensat, făină de aur, câteva picături de culoare alimentară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Desert rece și cremos de tei, Desert rece și cremos de covrig cu zmeură, și Macadamia Key Lime Pie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați făina într-un castron mediu.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin făină în direcții opuse), până când se amestecă uniform. Se amestecă nucile și 1 linguriță de coajă de tei. Apăsați uniform în partea de jos a tăvii pătrate de 9 inci fără grăsime.
Coaceți aproximativ 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mediu, amestecați laptele condensat, sucul de lămâie și 2 lingurițe coaja de tei; pus deoparte. Într-un castron mare răcit, bateți frișca și culoarea alimentelor cu mixerul electric la viteză mare până la rigidizare.
Îndoiți amestecul de var în frișcă doar până se omogenizează.
Se toarnă peste crustă. Capac; refrigerați cel puțin 2 ore până la răcire, dar nu mai mult de 48 de ore. A se păstra acoperit la frigider.