Desert Napoleon
Desert Napoleon este un vegetarian desert. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 645 calorii. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr de cofetărie, brioșe, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Desert Ușor De Afine Cu Lămâie Napoleon, Desert Ușor De Afine Cu Lămâie Napoleon, și Tort Napoleon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de unt și 1/4 cană de miere într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Se amestecă pentru a combina.
Adăugați 6 jumătăți de brioșă în tigaie, tăiate în jos. Gatiti, fara sa va intoarceti, pana devin aurii si crocante, 3 pana la 5 minute.
Transferați pe o farfurie. Repetați cu restul de unt, miere și brioșe.
Lasă să se răcească. Într-un castron mare, bateți smântâna și zahărul cu un mixer electric până se formează vârfuri moi.
Așezați 4 jumătăți de brioșă pe farfurii individuale, tăiate în sus și deasupra cu o parte din frișcă și piersici.
Adăugați o a doua jumătate de brioșă în fiecare stivă și acoperiți cu frișca și piersicile rămase. Sandwich cu jumătățile de brioșă rămase.