Desert De Înghețată Cu Ouă

Desert De Înghețată Cu Ouă
Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 204 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, jumătăți de pecan, nucșoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă, Desert cu lichior de ouă' Desert Clair, și Eggnog Ladyfinger Desert.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.în vasul robotului de bucătărie cu lamă metalică, procesați gingersnaps și nuci pecan tocate până când amestecul este măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați unt; procesați până se amestecă. Apăsați amestecul în partea inferioară și 1 inch în sus a tăvii cu arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Coaceți la 177°.timp de 8 până la 10 minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește 30 de minute sau până se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-un castron mare, combinați înghețata înmuiată, nucșoara și extractul de rom; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De RomExtract De Rom
înghețatăînghețată
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se întinde uniform în tigaie căptușită cu crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați jumătățile de pecan în jurul marginii superioare a torte. Acoperiți desertul; congelați cel puțin 4 ore sau până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De PecanJumătăți De Pecan
7
Pentru a servi, lăsați desertul să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. Rulați cuțitul în jurul marginii desertului; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
Tăiați în pene pentru a servi.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista