Desert Cu Fructe De Munte Stâncos Acoperit De Zăpadă
Desertul cu fructe de munte stâncos acoperit de zăpadă este un fără gluten și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 125 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, cremă knudsen, nucă de cocos Baker ' s angel flake și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Ciocolată Cu Zăpadă, Prăjituri de zână cu zăpadă, și Cookie-Uri De Copac Acoperite De Zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Întindeți 1/4 cană de nucă de cocos în tigaie superficială.
Coaceți 7 până la 10 min. sau până se rumenesc ușor, amestecând frecvent. Mișto.
Combinați smântâna și zahărul într-un castron mediu. Amestecați ușor restul de 1/2 cană de nucă de cocos.
Lingurați fructele uniform în 8 feluri de desert. Se acoperă cu amestecul de smântână; se presară cu nuca de cocos prăjită.