Desert cu fructe de ciocolată dulce și ușor
Sweet ' N Easy Desert de fructe de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 38. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 94 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de topping de bici rece, amestec de tort de ciocolată, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Desert Ușor De Fructe Crocante" Dump", Salată/Desert Ușor De Fructe Congelate, și Desert dulce și ușor de piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.Linia 2 (15x10x1-inch) tigăi de copt cu folie; pulverizați cu spray de gătit.
Așezați amestecul de tort, ouăle, 1-1/3 căni de apă și 1/3 cană de smântână într-un castron mare. Bate cu mixer electric la viteză mică 2 minute; racla castron. Bateți la viteză medie încă 2 minute.
Se toarnă uniform în tigăile pregătite.
Coaceți 15 până la 18 minute sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește complet.
Bateți restul de 2/3 cană smântână și zahăr pudră într-un castron mare, cu sârmă, până se omogenizează bine.
Adăugați topping bătut; se amestecă bine. Pune deoparte. Aruncați căpșunile și afinele într-un castron separat; pus deoparte.
Tăiați 2 cercuri de tort din stratul de tort în fiecare tigaie, folosind un capac de cratiță de 6 inci. (Veți avea un total de 4 runde de tort.)
Așezați 1 din rondele de tort pe o farfurie mare de desert; se întinde cu 1/2 cană din amestecul de topping bătut. Se acoperă cu 1/2 cană din amestecul de fructe de pădure și încă 1/2 cană din amestecul de topping bătut.
Acoperiți cu o a treia rundă de tort. Repetați straturile de amestec de topping biciuit și amestec de fructe de pădure; deasupra cu stratul de tort rămas.
Se întinde deasupra cu amestecul de topping bătut rămas.
Garnisiți cu mentă proaspătă și fructe de pădure suplimentare, dacă doriți. Dați la frigider până când este gata de servit. Păstrați desertul rămas la frigider.