Desert Cu Cremă De Afine

Desert Cu Cremă De Afine
Rețeta desertului cu cremă de afine poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Această rețetă face 9 porții cu 300 de calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de biscuiți graham, unt, gelatină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Desert Cu Cremă De Afine, Desert Cu Brânză Cremă De Afine, și Desert Înger De Afine.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați smântâna și iaurtul; pune deoparte. Într-o cratiță mică, presărați gelatina peste apă rece; se lasa sa stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane RuntsBomboane Runts
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați 1/2 cană de zahăr. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand gelatina se dizolva complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul de vanilie și smântână până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4
Transferați într-un castron mare. Se răcește până se fixează parțial.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Între timp, într-un castron mic, combinați firimiturile de cracker graham, untul și zahărul rămas; puneți deoparte 1/4 cană pentru topping. Apăsați amestecul rămas de firimituri într-un 8-in negresit. farfurie pătrată; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se amestecă afinele în amestec de gelatină; pliați în frișcă. Lingură în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Bomboane RuntsBomboane Runts
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
7
Se presară cu amestec de crumb rezervat. Se răcește până se fixează. Puneți la frigider resturile.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții9
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista