Desert Cu Căpșuni Triple
Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 118 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, iaurt cremos de vanilie, gelatină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Desert Cu Șerbet Triplu, Desert Triplu Cu Nucă De Cocos, și Desert Cu Gelatină Triplă-Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, se toarnă apă clocotită pe gelatină; se amestecă până se dizolvă gelatina. Se amestecă iaurtul până se topește și se omogenizează. Capac; refrigerați aproximativ 1 oră 30 de minute sau până când se îngroașă, dar nu se fixează.
Între timp, se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați cerealele într-o pungă de plastic pentru depozitarea alimentelor; zdrobiți cu sucitorul pentru a face 1 cană. Într-un castron mic, amestecați cerealele și untul până se amestecă bine. Apăsați ferm amestecul în partea inferioară a tăvii pătrate de 8 inci.
Coaceți 10 minute sau până când crusta este maro auriu deschis. Se lasă deoparte să se răcească.
Bateți amestecul de gelatină cu mixerul electric la viteză mare 7 până la 8 minute sau până la dublarea volumului. Îndoiți căpșunile feliate; se toarnă peste crustă. Capac; refrigerați aproximativ 1 oră sau până când este ferm.
Pentru a servi, tăiați desertul în pătrate.
Ornează fiecare porție cu evantai de căpșuni.