Desert Brownie Cu Înghețată De Mătase Neagră Stratificată
Stratificat Negru de mătase înghețată Brownie desert ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 477 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime. 58 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână apă, sirop de ciocolată, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Desert Brownie Stratificat, Desert Brownie Din Pădurea Neagră, și Desert De Înghețată Cu Cafea Stratificată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. căptușiți interiorul unei tigaie metalice pătrate de 8 inci cu hârtie pergament. Dacă folosiți o tigaie de sticlă, preîncălziți la 163°.bateți untul și zahărul până devin cremoase. Bateți oul; se amestecă siropul de ciocolată și vanilia.
Adăugați făina și amestecați doar până se încorporează.
Se toarnă în tigaie și se coace pe raftul central timp de aproximativ 15-17 minute sau până când brownie se simte setat (partea de sus va fi în continuare lipicioasă).
Scoateți din cuptor și presărați imediat chipsuri de ciocolată (ar trebui să se topească ușor și să se lipească) și fursecuri deasupra.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se transferă la frigider pentru a se răci completely.To faceți înghețata, bateți 1 cană de cremă într-un bol de amestecare cu un mixer electric portabil până se formează vârfuri rigide. Într-un al doilea castron, bateți împreună restul de 2 linguri de smântână, 2 linguri de lapte, 7 uncii (2/3 cană) lapte condensat, extract de vanilie și praf de cafea instant din mătase neagră. Se amestecă bine, astfel încât cafeaua instant să se dizolve. Îndoiți frisca.
Se toarnă amestecul de înghețată peste crusta de firimituri și se pune la congelator cel puțin 4 ore sau până când înghețata este foarte fermă.Pregătiți sosul de fudge.
Combinați chipsurile de ciocolată și laptele condensat într-o cratiță mică și încălziți la mediu scăzut, amestecând ușor pentru a topi chipsurile.
Se ia de pe foc și se amestecă untul. Se amestecă până se topește untul.
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei timp de aproximativ o oră.Când înghețata pe care ați întins-o peste crustă este fermă, întindeți sosul peste înghețată. Reveniți la congelator și congelați aproximativ o oră sau până când sosul de fudge este foarte ferm.
Întindeți sau pipetați frisca deasupra și congelați câteva ore sau până când frisca este fermă.
Presărați cu nuci, dacă doriți.Când este gata de servit, ridicați din tigaie și îndepărtați folia antiaderentă sau pergamentul. Puneți o tăietură și folosiți un cuțit de bucătar pentru a tăia în pătrate. Plăcuți pătratele înghețate sau pur și simplu puneți-le într-un recipient congelator și păstrați-le în congelator până când sunteți gata să plătiți desertul. Puteți servi direct din congelator sau lăsați-le să se înmoaie ușor pe farfurie timp de 10 minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.