Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Delmonico Chicken Clemenceau. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 77g de grăsime, și un total de 860 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.13 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați o picătură de ulei de măsline, friteuză, cartofi brabant și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Clemenceau 'd creveți din' Treme, Cartofi Delmonico Ma, și Delmonico Steak.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. condimentați puiul cu ulei de măsline, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați pe o tigaie și coaceți timp de 30 de minute. Reduceți căldura la 350 de grade F. și continuați să gătiți timp de 30 de minute. Într-o tigaie mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați șunca și sotati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
4
Adăugați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se sotează 1 minut.
6
Adăugați usturoiul și ciupercile. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Se sotează timp de 3 până la 4 minute. Într-o cratiță, combinați oțetul, vinul, boabele de piper, șalotele și tarhonul. Aduceți lichidul la fierbere și reduceți la 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Frișcă Suplimentară Groasă
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Adăugați 1 lingură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți, la foc mic, până se spumează, aproximativ 3 până la 4 minute. Într-un flux constant, adăugați untul până când sosul se îngroașă. Condimentează cu sare și piper. Se strecoară sosul printr-un chinois și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Scoateți puiul din cuptor și tăiați în 4 bucăți (2 piept și 2 picior/coapsă). Pentru a servi, lingurați amestecul de cartofi pe fundul fiecărei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Așezați porțiunile individuale de pui deasupra cartofilor. Puneți sosul Bernaise peste pui și serviți.