Delicios Adobo Pui la Gratar
Pui la grătar Delicioso Adobo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 6 și costă 1,27 USD per porție. O porție conține 145 de calorii, 25 g de proteine și 3 g de grăsimi. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și luați praf de ceapă, piept de pui, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 44%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Puiul Adobo cu citrice la grătar, Puiul Adobo la grătar (Pollo Adobado) și Puiul clasic Adobo din „The Adobo Road Cookbook”.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un borcan mic de sticlă cu un capac ermetic și agitați pentru a se amesteca. A se păstra într-un loc răcoros și uscat timp de până la 2 săptămâni.
Asezonați puiul cu condimentele de adobo.
Încinge o tigaie de grătar la foc mediu și pulverizează cu spray antiaderent sau stropește cu ulei.
Așezați puiul pe tigaia pentru grătar și gătiți timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte, în funcție de dimensiunea pieptului.
Când puiul este gătit, feliați 2 piept de pui pentru dilele de pește și rezervați restul de 4 pentru salata de pui.
Notă: Această rețetă de adobo este un condiment de bază pentru multe dintre rețetele mele latine. Puteți face un lot mare, îl puteți depozita într-un recipient ermetic și îl puteți folosi ca potențiator de aromă în mâncărurile preferate.