Degetele De Aligator
Degetele de aligator ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.05 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 419 calorii, 55g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, praf de usturoi, oțet de vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Degetele De Aligator, Aligator Hushpuppies, și Aligator Alemond.
Instrucțiuni
Așezați carnea de aligator într-un bol mediu și amestecați cu oțet, sare și piper. Acoperiți și refrigerați aproximativ 10 minute.
Se toarnă ulei într-o tigaie mare la o adâncime de 1 inch și se încălzește pe o flacără medie-înaltă.
Adăugați într-o pungă mare resigilabilă făina, făina de porumb, praful de usturoi, ardeiul cayenne și ardeiul negru. Strângeți excesul de lichid din carne și adăugați o mână de carne în punga resigilabilă. Se agită pentru a acoperi.
Scoateți carnea, scuturați excesul de făină și puneți-o pe o farfurie. Repetați cu carnea rămasă.
Când uleiul este fierbinte, puneți bucățile de carne în ulei, având grijă să nu supraaglomerați. Se prăjește până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Scoateți pe prosoape de hârtie și serviți fierbinte.
Pentru a pregăti sosul de scufundare, amestecați împreună într-un castron mic maioneza, hreanul, muștarul brun și oțetul de vin roșu.