Degete de grupare cu sos tartar

Degete de grupare cu sos tartar
Ai nevoie de un fel principal pescatarian? Degetele de grupare cu sos tartar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 668 de calorii, 41 g de proteine și 29 g de grăsimi. Pentru 2,1 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de zară, sare, maioneză și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 65%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandvișuri cu gruper la grătar cu sos tartar, Sandviș cu gruper la grătar cu sos tartar Chipotle și Sandviș cu gruper cu crustă de porumb la cuptor cu sos tartar.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez mare, turnați uleiul la o adâncime de 3 inci; încălziți uleiul până când un termometru arată 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Într-un vas puțin adânc, combinați făina, amidonul de porumb, mărarul, sarea și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Într-un vas de mică adâncime separat, turnați zara. Dragă fâșiile de grupare în amestecul de făină. Scufundați în zară și treceți din nou în amestecul de făină pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
GrouperGrouper
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
4
Prăjiți degetele de grupare, în loturi, până se rumenesc, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrouperGrouper
5
Scurgeți pe niște prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Serviți imediat cu Sosul Yummy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Într-un castron mic, combinați maioneza, ceapa, condimentul și mărarul. Se condimentează cu suc de lămâie, sare și piper. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Grupare în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Vin spumant și Pinot Grigio. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Cupcake Vineyards Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Acest vin are o nuanță minunată de granat și arome amețitoare de cireșe negre, căpșuni coapte, zmeură roșie și o notă de condiment cu un final cremos.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista