Data nuci Pinwheel cookie-uri II
Data nuci Pinwheel Cookies II ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 60 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 121 calorii. 157 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Data Nuci Pinwheel Cookie-Uri, Cookie-Uri Pentru Data Pinwheel, și Data Chewy și cookie-urile Pinwheel nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Crema untul și zahărul brun împreună într-un bol de amestecare până la neted.
Adăugați ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia. Cerneti scortisoara, sarea, bicarbonatul de sodiu si faina impreuna intr-un al doilea bol de amestecare. Se amestecă încet amestecul de făină în amestecul de ouă până se amestecă uniform.
Împărțiți aluatul uniform în trei porții și așezați fiecare pe un pătrat de hârtie cerată. Înfășurați și refrigerați până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Între timp, faceți umplutura prin combinați curmalele, nucile pecan, apa și zahărul alb într-o cratiță setată la foc mic. Gatiti si amestecati pana cand umplutura are o consistenta asemanatoare pastei. Se răcește ușor.
Lucrând cu o porție la un moment dat, întindeți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată pentru a face un dreptunghi de aproximativ 1/4 inch grosime.
Întindeți 1/3 din umplutură uniform peste aluat; rulați pentru a face un buștean. Repetați procesul cu aluatul rămas. La frigider până la ferm, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (180 grade C). Ungeți ușor două foi de copt.
Folosind un cuțit ascuțit, zimțat, tăiați rulourile în felii de 1/4 inch.
Așezați feliile pe foile de copt pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se fixează și se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute. Se răcește pe rafturi.