Cuscus perlat cu legume de toamnă și ceapă caramelizată

Cuscus perlat cu legume de toamnă și ceapă caramelizată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cuscusul perlat cu legume de toamnă și ceapă caramelizată. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 6 și costă $3.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 740 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, chimen, bulion de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi bețișoarele de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă Perlată Caramelizată, Creveți și legume la grătar cu cuscus perlat, și Pui prăjit cu struguri roșii, ceapă perlată caramelizată și sos de tigaie Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți ceapă caramelizată: puneți ceapa într-o tigaie mare cu 1/2 cană de apă, acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și gătiți, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți capacul și gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul s-a evaporat și ceapa este aurie. Creșteți căldura la mediu-mare, adăugați ulei de măsline și gătiți, amestecând, până devine auriu. Între timp, înmuiați stafidele în apă fierbinte 15 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
StafideStafide
CeapăCeapă
ApăApă
3
Se amestecă condimentele și mierea; apoi amestecați stafidele și gătiți, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
CondimenteCondimente
MiereMiere
4
Faceți cuscus și legume: înjumătățiți morcovii și dovleceii; tăiat în 1 1/2-in. bucăți. Înjumătățiți jalapeo (însămânțați-l dacă doriți mai puțină căldură). Curățați și sferturi de napi. Peel și semințe de squash; se taie în 1-in. bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CuscusCuscus
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
MorcovMorcov
NapNap
Suc De FructeSuc De Fructe
5
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați 1 linguriță. sare, piper, șofran, chimen și scorțișoară bastoane și se prăjește, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
șofranșofran
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
7
Adăugați bulion de legume și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De LegumeStoc De Legume
8
Adăugați morcovi, napi și jalapeo și fierbeți, acoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
NapNap
9
Adăugați dovlecei și dovlecei și gătiți, acoperite, până când toate legumele sunt moi, dar nu se destramă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Suc De FructeSuc De Fructe
10
Transferați 2 căni de stoc fierbinte din oala de legume într-un 4-qt. cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați 1 cană de apă și restul de 1/2 linguriță. sare. Se aduce la fierbere, se amestecă cuscusul și se gătește, acoperit, până se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
ApăApă
SareSare
12
Transferați 2 căni de stoc din oala de legume într-un ulcior și amestecați harissa după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
HarissaHarissa
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Întindeți cuscusul pe un platou, făcând o fântână în centru. Folosind o lingură cu fante, aranjați legumele, inclusiv bețișoarele de scorțișoară, în fântână; aruncați jalapeo. Se împrăștie ceapa deasupra și se presară cu coriandru. Umeziți cuscusul cu puțin stoc și strecurați restul într-un al doilea ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
LegumeLegume
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CuscusCuscus
CeapăCeapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
14
Serviți cuscusul și legumele cu cele două stocuri (simple și picante) pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CuscusCuscus
15
* Cumpărarea de dovlecei Butternut cubed vă va economisi ceva timp. Nivelul de căldură al harissei variază foarte mult în funcție de marcă, așa că gustați înainte de a adăuga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
HarissaHarissa
16
Faceți înainte: până la 1 zi. Terminați de făcut toate cele cinci componente ale vasului ceapă caramelizată, legume, cuscus, ciorbă cu țepi de harissa și ciorbă simplă și răciți separat. Cu zece minute înainte de servire, reîncălziți într-un cuptor cu microunde și serviți conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CuscusCuscus
HarissaHarissa
CeapăCeapă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Revista