Cuscus israelian cu mazăre proaspătă și mentă

Cuscus israelian cu mazăre proaspătă și mentă
Cuscusul israelian cu mazăre proaspătă și menta este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 182 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bulion de pui, cuscus israelian, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cuscus israelian cu mazăre și mentă, Cuscus Israelian Cu Mazăre Și Slănină, și Cuscus israelian cu pui și mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul și 1 cană de apă la fiert într-o tigaie medie. Se amestecă cuscusul și mazărea. Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând frecvent, până când cuscusul și mazărea sunt fragede, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
BulionBulion
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă menta și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
3
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista