Cuscus De Legume

Cuscus De Legume
Nevoie de un felul principal vegan? Cuscusul vegetal ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 583 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, coriandru și pătrunjel cu frunze plate, cuscus și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Couscous vegetal (Couscous aux l Xvgumes), Cuscus De Legume, și Cuscus Cu Șapte Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare de sos la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ulei, frunze de dafin, ceapă, dovlecei și dovlecei galbeni în oală și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se sotează, amestecând frecvent, 7 sau 8 minute.
4
Adăugați dovleac și bulion în tigaie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați chimen și coriandru. Aduceți bulionul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
6
Adăugați cuscusul în bulion, amestecați, acoperiți și îndepărtați de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
7
Lăsați să stea 5 minute.
8
Scoateți capacul din oală și cuscusul puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Scoateți golful din tigaie, adăugați Roșia tocată mărunt, cilantro și pătrunjelul, aruncați din nou cu furculița pentru a combina și a transfera într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se servește cu pâine plată mediteraneană caldă.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista