Curry de pui indian de Sud este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,74 USD pe porție. O porție conține 482 calorii, 44G de proteine, și 27G de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, coriandru măcinat, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curry De Pui Indian Din Sud, Curry de legume din sudul Indiei cu frunze de Curry, și Curry De Miel Din Sudul Indiei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Așezați ceapa în tigaie și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați jalapeosul, usturoiul, ghimbirul și 4 linguri de suc de lămâie și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Transferați amestecul pe o farfurie.
5
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie și ridicați focul la mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați puiul și amestecați până la auriu, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Adăugați cayenne, coriandru, chimen, semințe de muștar și sare și amestecați încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Adăugați piersicile, amestecul de ceapă și 1/2 cană de apă și fierbeți timp de 8 minute. Se amestecă laptele de nucă de cocos, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe ușor timp de 2 minute. Gustați și adăugați sucul de lămâie rămas, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Serviți cu iaurtul, pâinea plată sau ambele, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru acest Riesling tradițional Vollrads.Acest vin se împerechează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceții și acidității. De asemenea, combinații de gust interesante pot fi obținute prin împerecherea brânzei cu venă albastră sau a unui desert de fructe.