Curry de ou de nucă de cocos cu orez roșu și șalotă crocantă

Curry de ou de nucă de cocos cu orez roșu și șalotă crocantă
Reteta Curry de ou de nucă de cocos cu orez roșu și șalotă crocantă ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. O porție conține 545 calorii, 11g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână praz, turmeric, ulei de arahide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Găluște de porc curry verde thailandez în sos de nucă de cocos cu șalotă prăjită crocantă, Tofu Crocant Și Tăiței De Orez În Sos De Nucă De Cocos Curry Roșu, și Supă de conopidă Curry-citrice cu scoici tocite și șalotă crocantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face orezul: într-o tigaie cu sos mediu la foc mediu-mare, încălziți uleiul de arahide până strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați prazul și presărați cu puțină sare pentru a le scoate umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se sotează până se înmoaie.
4
Adăugați orezul și amestecați până când fiecare bob este acoperit cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
5
Adăugați frunzele de dafin și stocul. Aduceți la fierbere și gătiți 20 de minute fără a scoate capacul. Când orezul a absorbit lichidul și este gătit, scoateți tigaia de pe foc și dați deoparte. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Pentru a face curry: umpleți o tigaie mare de sos la jumătate cu apă și aduceți la fierbere. Adăugați ușor ouăle, coborându-le în apă folosind o lingură mare. Gatiti timp de 14 minute. Nota bucătarului: reduceți focul dacă tigaia cu sos începe să fiarbă. Puneți imediat ouăle într-un bol cu apă cu gheață, pentru a preveni formarea inelului gri în jurul marginii gălbenușurilor. Lăsați ouăle să se răcească câteva minute, apoi curățați ouăle și feliați-le în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Într-o tigaie mare, încălziți câteva linguri de ulei de arahide, iar când străluciți, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se rumenesc. În timp ce gătesc, prăjiți ardeii iute, semințele de coriandru și semințele de chimen într-o tigaie mică la foc mediu, tremurând din când în când pentru a nu le arde. Prăjiți chilele până când sunt parfumate, apoi macinați într-o mașină de tocat condimente până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ardeii măcinați în amestecul de ceapă, împreună cu coriandrul, semințele de chimen și turmericul și sotați timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați laptele de nucă de cocos și apa. Aduceți amestecul înapoi la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute pentru a dezvolta aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Așezați jumătățile de ouă în sosul curry în ultimele 5 minute de gătit. Amestecați ușor într-o mână generoasă de cilantro. Fii atent la ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
11
Umpleți o tigaie mică de sos cu ulei de arahide la 2 inci pe părțile laterale ale tigaiei. Aruncați șalotele în făina de orez și testați dacă uleiul este gata, aruncând un inel de șalot în el, ar trebui să sfârâie instantaneu și să se ridice în vârf și să înceapă să se rumenească. Prăjiți șalotele în loturi și așezați-le pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie când au terminat. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Făină De OrezFăină De Orez
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Asamblați fiecare farfurie cu o lingură de orez, o oală generoasă de sos curry și o jumătate de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
13
Garnisiți cu șalotele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
14
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista