Rețeta Curry de năut și spanac este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 3. Acest fel principal are 264 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, spanac, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Curry de năut și spanac, Spanac și curry de năut, și Spanac Curry De Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ceapa și ghimbirul într-un robot de bucătărie; pulsează până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați amestecul de ceapă, zahărul și curry în tigaie; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Ceapă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați naut și roșii; se fierbe 2 minute. Se amestecă spanacul, apa și sarea; gatiti 1 minut sau pana cand spanacul se ofileste.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.