Reteta Curry de legume din India de Sud este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 4 și costă 3,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 494 calorii. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru măcinat, stoc de legume, mazăre de zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Încercați Curry De Legume Din India De Sud, Indian De Sud Inspirat Sambar Legume Curry, și Sud Indian Vinete (Vinete) Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o caserolă sau o tigaie cu fund greu la foc mic și prăjiți ceapa feliată presărată cu puțină sare până începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați fâșiile de chile și ghimbir și amestecați din când în când în timp ce gătiți aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
3
Adăugați fulgii de chili, turmericul, chimenul, coriandrul și ghimbirul. Se amestecă bine și se lasă să gătească aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Se toarnă laptele de nucă de cocos, stocul, zahărul și pasta de tamarind. Se amestecă pentru a combina. Se aduce la fierbere la foc mediu-mic și se adaugă mai întâi conopida, apoi broccoli. Gatiti timp de 10 minute, apoi adaugati fasolea verde si porumbul pentru copii. Verificați legumele după aproximativ 5 minute pentru a vedea dacă sunt fragede, lăsându-le să gătească mai mult timp, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Tamarind
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Măsline întregi Coapte
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Porumb Pentru Copii
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
5
Odată ce sunt fragede, adăugați zahărul și condimentați după gust, după gust. Când mazărea de zahăr este fierbinte, serviți generos presărat cu ierburile la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
6
Transferați curry-ul într-un castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Serviți cu niște orez simplu sau niște pâine indiană încălzită pe lateral pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.