Curry De Conopidă

Curry De Conopidă
Reteta conopida Curry ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 1 oră. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 6 și costă $1.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 93 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, coriandru, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Curry De Conopidă, Curry De Conopidă, și Curry De Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, curățați jumătate din ceapa tăiată cubulețe cu semințele de coriandru și chimen și 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
CoriandruCoriandru
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa rămasă tăiată cubulețe și feliile de jalapeo. Gatiti legumele la foc moderat, amestecand de cateva ori, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute. Răsturnați piureul de ceapă din blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă 1/4 cană de apă în blender; rotiți-l, apoi turnați-l în tigaie. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand sosul de ceapa incepe sa se lipeasca de fundul tigaiei si se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
5
Se amestecă restul de 1/2 cană de apă, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Se amestecă conopida și se condimentează cu sare. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când conopida este fragedă, aproximativ 30 de minute. Se amestecă Roșia tăiată cubulețe și coriandrul tocat și se gătește până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TomateTomate
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Servește.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Fram Wines Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate25
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista