Curcanul deconstruit de vacanță al lui Ted Allen cu sos de salvie
Curcanul deconstruit de vacanță al lui Ted Allen cu sos de salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $6.16 pe portie. O porție conține 822 calorii, 130g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coapse de curcan, usturoi, ienibahar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Curcanul deconstruit de vacanță al lui Ted Allen cu sos de salvie, Curcan de vacanță deconstruit cu sos de salvie, și Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
2 până la 3 căni bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu
Sare Kosher și piper proaspăt măcinat
Clătiți părțile de curcan și puneți-le în pungi de plastic resigilabile dublate de 21/2 galon (sau într-un vas mare).
Adăugați 1/4 cană de sare, mierea, usturoiul, frunzele de dafin, cimbru, 2 crenguțe salvie, boabele de piper, ienibaharul și frunzele de țelină.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi curcanul (aproximativ 3 litri). Apăsați aerul, închideți pungile și puneți-le într-un castron mare sau alt recipient pentru a vă proteja împotriva oricăror scurgeri. La frigider cel puțin 6 ore sau peste noapte. Prăjiți curcanul: poziționați rafturile în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți la 42
Scoateți părțile de curcan din saramură și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Așezați pielea în sus pe rafturile așezate în 2 tigăi medii de prăjire (asigurați-vă că lăsați spațiu între părțile curcanului pentru a permite circulația aerului).
Se toarnă 1 cană de apă în fiecare tigaie.
Stropiți părțile de curcan cu unt topit și împrăștiați cu frunzele din restul de 2 crenguțe de salvie.
Așezați 1 tigaie pe fiecare grătar de cuptor și prăjiți până când curcanul începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 40
Comutați pozițiile tigăilor și rotiți din față în spate. Continuați prăjirea până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a sânului (evitând osul) înregistrează 165grade, 1 oră până la 1 oră, 15 minute.
Transferați părțile de curcan într-un platou și cort cu folie.
Se toarnă sucurile de tigaie într-o cană de măsurare din sticlă de 4 căni și se lasă să se odihnească până când grăsimea se ridică la vârf, 2 până la 3 minute. Îndepărtați și rezervați grăsimea. Setați 1 tigaie pe 2 arzătoare, adăugați 2 căni de bulion de pui și aduceți la foc mic la foc mediu-mare, răzuind orice bucăți rumenite.
Adăugați bulionul care fierbe la sucurile de tigaie din cupa de măsurare, apoi adăugați bulionul suplimentar de pui, dacă este necesar, la 4 căni de lichid.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mic.
Bateți făina și gătiți, amestecând constant, până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Treceți treptat amestecul de bulion și orice sucuri colectate din platou. Creșteți căldura la mediu și fierbeți, neacoperit, până se îngroașă, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Sculptați bucățile de curcan și garnisiți cu salvie.