Curcanul deconstruit de vacanță al lui Ted Allen cu sos de salvie

Curcanul deconstruit de vacanță al lui Ted Allen cu sos de salvie
Curcanul deconstruit de vacanță al lui Ted Allen cu sos de salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $6.16 pe portie. O porție conține 822 calorii, 130g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coapse de curcan, usturoi, ienibahar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Curcanul deconstruit de vacanță al lui Ted Allen cu sos de salvie, Curcan de vacanță deconstruit cu sos de salvie, și Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
2 până la 3 căni bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuBulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2
4 linguri unt nesărat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
3
cupa făină universală
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4
Sare Kosher și piper proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1
Clătiți părțile de curcan și puneți-le în pungi de plastic resigilabile dublate de 21/2 galon (sau într-un vas mare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați 1/4 cană de sare, mierea, usturoiul, frunzele de dafin, cimbru, 2 crenguțe salvie, boabele de piper, ienibaharul și frunzele de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi curcanul (aproximativ 3 litri). Apăsați aerul, închideți pungile și puneți-le într-un castron mare sau alt recipient pentru a vă proteja împotriva oricăror scurgeri. La frigider cel puțin 6 ore sau peste noapte. Prăjiți curcanul: poziționați rafturile în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Scoateți părțile de curcan din saramură și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Așezați pielea în sus pe rafturile așezate în 2 tigăi medii de prăjire (asigurați-vă că lăsați spațiu între părțile curcanului pentru a permite circulația aerului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Se toarnă 1 cană de apă în fiecare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Stropiți părțile de curcan cu unt topit și împrăștiați cu frunzele din restul de 2 crenguțe de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8
Așezați 1 tigaie pe fiecare grătar de cuptor și prăjiți până când curcanul începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Reduceți temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Comutați pozițiile tigăilor și rotiți din față în spate. Continuați prăjirea până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a sânului (evitând osul) înregistrează 165grade, 1 oră până la 1 oră, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
11
Transferați părțile de curcan într-un platou și cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1
Se toarnă sucurile de tigaie într-o cană de măsurare din sticlă de 4 căni și se lasă să se odihnească până când grăsimea se ridică la vârf, 2 până la 3 minute. Îndepărtați și rezervați grăsimea. Setați 1 tigaie pe 2 arzătoare, adăugați 2 căni de bulion de pui și aduceți la foc mic la foc mediu-mare, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Adăugați bulionul care fierbe la sucurile de tigaie din cupa de măsurare, apoi adăugați bulionul suplimentar de pui, dacă este necesar, la 4 căni de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Bateți făina și gătiți, amestecând constant, până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Treceți treptat amestecul de bulion și orice sucuri colectate din platou. Creșteți căldura la mediu și fierbeți, neacoperit, până se îngroașă, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Sculptați bucățile de curcan și garnisiți cu salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Se servește cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista