Curcanul de rozmarin prăjit al lui Erick

Curcanul de rozmarin prăjit al lui Erick
Curcanul de rozmarin prăjit al lui Erick este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 974 calorii, 52G de proteine, și 85g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.5 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați curcan, rozmarin, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Curcanul meu preferat prăjit {și nici măcar nu-mi place curcanul!}, Curcan Prăjit, și Curcan Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o friteuză în aer liber cu uleiul de arahide (vezi vârful de mai jos) și încălziți la 325 grade F (160 grade C). Acest lucru va dura aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
2
Frecați curcanul cu usturoi tocat, sare și piper în interior și în exterior. Umpleți cavitatea cu rozmarin, cuișoare de usturoi și ghimbir. La frigider 30 de minute pentru a se marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Scoateți ierburile și usturoiul din cavitatea păsării și aruncați-le. Asigurați-vă că deschiderea de la gâtul curcanului are o lățime de cel puțin 2 inci. Tăiați pielea înapoi, dacă este necesar. Acest lucru va împiedica presiunea să se construiască în interior. Dacă curcanul are un indicator de coacere pop-up, acesta trebuie eliminat în prealabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
4
Așezați curcanul în coșul de friteuză sau dispozitivul de agățare și coborâți-l încet în uleiul încins. Asigurați-vă că mențineți temperatura uleiului în timp ce se prăjește. Gatiti timp de 3 1/2 minute pe kilogram sau pana cand temperatura interna este la 180 grade F (82 grade C) atunci cand este luata in cea mai groasa parte a coapsei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Subţire-Subţire-
5
Scoateți cu grijă curcanul din uleiul fierbinte și opriți friteuza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Subţire-Subţire-
6
Lasă pasărea să se răcească 5 minute, apoi se usucă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista