Curcanul umplut cu lămâie, Oregano și ceapă roșie este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 254 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți garnitură: crenguțe de oregano; pene de lămâie, șalotă, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Curcan prăjit cu sare cu lămâie și Oregano, De ce gătesc: piept de curcan prăjit cu lămâie și Oregano, și Ceapă Roșie Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in pozitia cea mai joasa.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă împreună toate ingredientele de unt cu 1 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Piper
Sare
3
Clătiți curcanul în interior și în exterior, apoi uscați-l. Puneți curcanul pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
4
Presărați cavitățile de curcan cu 1/2 linguriță de sare (total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sare
5
Începând de la cavitate mare, glisați ușor degetele între piele și carnea sânului și a picioarelor pentru a slăbi pielea, având grijă să nu rupeți pielea. Folosind o măsură de lingură, glisați 2 linguri de unt sub piele din fiecare jumătate de sân și 1 lingură pe fiecare toiag (6 linguri în total), împingând untul din lingură cu un deget pe exteriorul pielii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Unt
6
Topiți untul de lămâie rămas într-o cratiță mică la foc mediu. Aruncați pene de ceapă cu 2 linguri de unt de lămâie topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Lămâie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Lingura umplutura in cavitatea mare de curcan. Îndoiți pielea gâtului sub corp, apoi legați betisoarele împreună cu șnurul de bucătărie și puneți aripile sub corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Umplutură
Toată Turcia
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
8
Periați curcanul peste tot cu jumătate din restul de unt de lămâie topit și presărați cu 1 1/2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Prăjiți până când pielea devine maro aurie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Piper
Toată Turcia
Lămâie
Sare
9
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. rotiți tigaia la 180 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
10
Ungeți restul de unt de lămâie topit peste curcan și prăjiți încă 30 de minute. Ungeți curcanul și împrăștiați pene de ceapă în jurul acestuia, apoi prăjiți, ungeți curcanul și curcanul rotativ la 180 de grade la fiecare 30 de minute (dacă tigaia devine complet uscată, adăugați 1/2 cană de apă; dacă pielea devine prea întunecată, acoperiți curcanul cu folie) până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a coapselor (testați ambele; aproape, dar fără a atinge osul) înregistrează 170 de grade F și umplutura înregistrează cel puțin 165 de grade F, cu aproximativ 2 până la 2 1/2 ore în plus (Timp total de prăjire: 3 până la 3 1/2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Unt
Toată Turcia
Lămâie
Ceapă
Apă
Os
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
Tigaie
11
Transferați curcanul și ceapa într-un platou, rezervând sucuri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Lăsați curcanul să stea, neacoperit, 30 de minute (temperatura cărnii de coapsă va crește la 175 F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Carne
1
Așezați tigaia de prăjire pe 2 arzătoare, apoi adăugați 1 cană de curcan și deglazați tigaia fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, 2 minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine în ceașcă de măsurare de 2 litri și se îndepărtează și se rezervă grăsimea. (Dacă utilizați un separator de grăsime, strecurați sucurile de tigaie prin sită în separator și lăsați să stea până când grăsimea se ridică la vârf, 1 până la 2 minute. Turnați cu grijă sucurile de tigaie din separator în ceașcă de măsurare, rezervând grăsime.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie De Prăjire
Sita
2
Amestecați făina și 6 linguri de grăsime rezervată (dacă nu aveți suficientă grăsime, adăugați unt) într-o cratiță medie grea, apoi gătiți roux la foc mediu, șoptind, până devine auriu pal, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați sucuri de tigaie și restul de 3 căni de stoc într-un flux rapid, amestecând constant pentru a preveni cocoloașele, apoi aduceți la fierbere, amestecând. Se amestecă orice suc de curcan din platou și se fierbe rapid, amestecând ocazional, până când sosul este îngroșat până la consistența dorită, 10 până la 12 minute. Se amestecă sucul de lămâie și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Toată Turcia
Sos
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
1
Untul de lămâie poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.