Curcan Umplut Clasic

Curcan Umplut Clasic
Curcan umplute clasic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 935 calorii, 89G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 3,57 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați salvie frecat, curcan, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Umplutură clasică de curcan (folosiți pentru a umple un curcan), Turcia clasică în 5, și Sos Clasic De Curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati ceapa, telina si ciupercile in unt pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați bulion și condimente; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Puneți cuburile de pâine într-un castron mare; adăugați amestecul de ciuperci și aruncați pentru a acoperi. Amestecați suficientă apă caldă pentru a atinge umezeala dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Chiar înainte de coacere, umpleți ușor curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Așezați orice umplutură rămasă într-un vas de copt uns; acoperiți și refrigerați până când este gata de coacere. Frigarui Turcia deschideri; cravată copane împreună cu șir de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Ungeți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Coaceți curcanul, neacoperit, la 325 de ore pentru 3-3 / 4 până la 4-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de ore pentru curcan și 165 de ore pentru umplutură, ungându-se ocazional cu picături de tigaie. (Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Coaceți umplutura suplimentară, acoperită, timp de 30-40 de minute. Descoperiți; coaceți 10 minute mai mult sau până se rumenesc ușor. Acoperiți curcanul cu folie și lăsați să stea 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și sculptura. Dacă doriți, îngroșați picăturile de tigaie pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista