Curcan ușor cu umplutură de ceapă de praz

Curcan ușor cu umplutură de ceapă de praz
Curcanul ușor cu umplutură de ceapă de praz necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 325 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 20 și costă 99 cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână crutoane, curcan, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Încercați Umplutură De Praz De Dovleac Cu Cârnați De Curcan, Curcan cu umplutură de ceapă cu mere și caramelizate, și Supă de orez sălbatic, orz și praz (rețetă ușoară de unt) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; adăugați 1 lingură de margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se pune la foc mediu până se topește margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
3
Adăugați praz, ceapă, cimbru și 1/2 cană bulion. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când legumele sunt fragede. Descoperiți și gătiți la foc mare până când lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Transferați amestecul de praz într-un castron; adăugați crutoane și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați 1 1/4 cani bulion; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan. Clătiți curcanul sub apă rece; se usucă. Împachetați aproximativ 7 căni de amestec de praz în cavitatea curcanului. Puneți picioarele sub clapa de piele în jurul cozii sau închideți cavitatea cu frigarui și fermă. Legați capetele picioarelor de coadă cu șnur. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Înveliți curcanul cu spray de gătit; așezați, cu pieptul în sus, pe un suport într-o tigaie acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul de carne în partea de carne a coapsei. Acoperiți cu folie de aluminiu rezistentă; coaceți la 325 timp de 2 ore. Descoperiți și ungeți cu margarină topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Coaceți 2 ore sau până când termometrul de carne înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Puneți amestecul de praz rămas într-o caserolă de 1 litru acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Coaceți la 325 timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Se servește cu felii de curcan jupuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate19
Revista