Curcan prăjit la cuptor cu unt de salvie

Curcanul prăjit la cuptor cu unt de salvie este un fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 765 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Curcan prăjit frecat cu Jalapeno prăjit, salvie proaspătă și unt de portocale, Curcan ușor prăjit cu unt de salvie, și Curcan prăjit cu arțar cu unt de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F și scoateți raftul superior al cuptorului.
Clătiți bine pasărea în interior și în exterior cu apă rece și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Presărați cavitatea și pielea liberal cu sare și piper. Umpleți cavitatea cu umplutură și, dacă este necesar, strângeți picioarele. Acoperiți curcanul cu ulei de măsline și condimentați bine cu sare și piper. Împingeți untul de salvie sub pielea curcanului, având grijă să nu perforați pielea.
Puneți curcanul pe un raft într-o tigaie mare de prăjire și în cuptor. Continuați să gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 de grade F. sucurile coapsei vor curge limpede atunci când sunt înțepate cu un cuțit, aproximativ 3 ore în total (15 minute pe kilogram). Dacă picioarele sau pieptul se rumenesc prea repede în timpul prăjirii, acoperiți-le cu folie.
Combinați toate ingredientele.
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, timp de aproximativ 10 minute, sau până se înmoaie și se caramelizează.
Adăugați salvie și răzuiți într-un bol mare de amestecare.
Adăugați bucățile de pâine de porumb, condimentați bine cu sare și piper și dați-i o aruncare bună până când este bine combinată. Într-un castron separat, amestecați oul, smântâna și bulionul și turnați-l peste pâinea de porumb. Se amestecă umplutura împreună și se umple cavitatea curcanului. De asemenea, îl puteți lingura într-un vas de copt cu unt și îl puteți pune la cuptor împreună cu curcanul.
Coaceți până când este fierbinte și crustă deasupra, aproximativ 30 de minute.