Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit Delta cu sos de milioane de dolari. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 102G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1025 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați slănină afumată cu hickory, frunze de dafin, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă De Milioane De Dolari, Calzone De Milioane De Dolari, și Pui De Milioane De Dolari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați cheesecloth într-un 3-x 3-ft. pătrat. (Pânza de brânză ar trebui să fie suficient de mare pentru a înfășura întregul curcan.) Înmuiați pânză de brânză în 1 cană bulion 15 minute. Scoateți pânza de brânză, aruncând excesul de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
2
Așezați pânză de brânză deasupra unui suport de prăjire într-o tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Apa Suplimentara
3
Așezați slănina în centrul pânzei de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
4
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Combinați 1/2 cană de unt înmuiat, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Îndepărtați măruntaiele și gâtul din curcan și uscați curcanul cu prosoape de hârtie. Slăbiți și ridicați pielea de pe pieptul de curcan cu degetele, fără a detașa complet pielea; frecați aproximativ o treime din amestecul de unt sub piele. Înlocuiți cu grijă pielea și frecați amestecul de unt rămas în afara Turciei. Legați capetele picioarelor împreună cu șnurul de bucătărie; puneți vârfurile aripilor sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Supă De Pui Pudră Goya®
7
Așezați curcanul, pieptul în jos, deasupra slăninei în tigaie. Ridicați părțile laterale ale pânzei de brânză în sus și peste curcan. Răsuciți capetele de pânză de brânză împreună și fixați-le bine cu sfoară. Tăiați excesul de pânză de brânză și sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Apa Suplimentara
8
Se amestecă împreună vinul, următoarele 4 ingrediente și 1 cană de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
10
Coaceți curcanul la 500 timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Între timp, încălziți 1 cană de unt și 1/2 cană de bulion într-o cratiță la foc mic doar până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
12
Se toarnă amestecul peste curcan. Reduceți temperatura cuptorului la 300 și coaceți 2 1/2 ore, ungând cu picături de tigaie la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
13
Scoateți curcanul din cuptor și creșteți temperatura cuptorului la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Transferați cu grijă curcanul pe o tăietură, folosind prosoape curate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
15
Scoateți și aruncați pânza de brânză și slănina. Întoarceți cu grijă curcanul, cu pieptul în sus, în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Apa Suplimentara
16
Coaceți curcanul la 400 timp de 30 de minute sau până când pielea devine maro aurie și un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 170 până la 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
17
Transferați curcanul într-un platou de servire, rezervând picături de tigaie în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
18
Lăsați curcanul să stea cu 20 de minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
19
Turnați picăturile de tigaie printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-o cană de măsurare din sticlă de 4 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, Opțional
20
Lăsați să stea 10 minute.
21
Îndepărtați excesul de grăsime de pe suprafața picăturilor.
22
Se toarnă 2 căni de picături într-o cratiță medie; se amestecă restul de 1 cană de bulion. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
23
Combinați făina și 2 linguri. unt pentru a forma o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
24
Bateți amestecul de unt în amestecul de bulion și gătiți, amestecând constant, 2 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
25
Serviți cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt