Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu sos de vin alb-salvie. Această rețetă servește 12. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 76g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 629 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de frișcă, garnituri: crengute de salvie, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Linguine cu curcan și vin alb-sos de usturoi, Somon prăjit cu sos de vin alb, și Somon prăjit cu sos de vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan; rezervă pentru alte utilizări. Clătiți bine curcanul cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scurgeți bine cavitatea corpului; se usucă. Frecați 1 cană amestec de sare peste curcan și în interiorul cavităților corpului și gâtului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Se toarnă 1 galon de apă într-un răcitor curat de 28 de litri. Se amestecă amestecul de sare rămas în apă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Așezați curcanul, cu pieptul în jos, în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Adăugați gheață zdrobită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic
7
Se toarnă apa rămasă peste gheață. Închideți răcitorul și înmuiați curcanul 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut Stropitor
8
Scoateți curcanul din saramură, aruncând saramura și gheața nemăcinată. Clătiți curcanul timp de câteva minute sau până când toate urmele de sare au dispărut; scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Așezați curcanul, cu pieptul în jos, pe o tăietură. Folosind foarfece de bucătărie grele, îndepărtați coloana vertebrală, tăind fiecare parte a osului. Deschideți spatele curcanului; tăiați osul sânului cu un cuțit ascuțit, împărțind complet osul sânului în jumătate, dar lăsând pielea și carnea sânului intacte. Întoarceți curcanul, pieptul în sus și apăsați ferm cu tocurile mâinilor pentru a se aplatiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un suport într-o tigaie mare. Trageți aripile sub și apăsați pe pieptul de curcan pentru a aplatiza cât mai mult posibil. Întoarceți picioarele spre interior, așezând genunchii împotriva sânilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
11
Periați sau frecați curcanul cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
12
Prăjiți, neacoperit, la 450 timp de 1 oră și 40 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în coapsă ajunge la 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
13
Îndepărtați curcanul pe o placă de sculptură, rezervând picături în tigaie. Acoperiți curcanul cu folie de aluminiu; lăsați să se odihnească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată Mărunt
14
Între timp, pregătiți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
15
Puneți tigaia de prăjire peste 2 arzătoare de plită.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
16
Bateți făina în picături până se omogenizează. Treceți treptat vinul în picături. Se aduce la foc mic la foc mediu; gatiti, amestecand constant, 5 minute sau pana cand sosul se ingroasa. Se amestecă salvie, piper și frișcă; se fierbe 2 minute sau la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
17
Sculpta picioarele și coapsele din Turcia, și locul pe un platou de servire. Sculptați fiecare jumătate de piept de curcan din curcan în 1 bucată întreagă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
18
Tăiați jumătățile de sân în cruce în felii. Aranjați feliile de sân pe platoul de servire.
19
Garnisiți, dacă doriți.
20
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
21
Notă: folosind un cooler pentru saramură pasăre eliberează frigider pentru toate celelalte alimente de vacanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1
Saramura înseamnă să se înmoaie într-o soluție puternică de apă sărată. Beneficiile saramurii sunt de multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
* Înmuierea sărată oferă o pernă de sensibilitate pentru carnea de sân, astfel încât, chiar dacă depășește cu 10 grade sau cam așa ceva, rămâne umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
* Carnea unei păsări sărate are un gust plăcut condimentat, ceea ce elimină necesitatea condimentării înainte și după prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
* Deoarece curcanul stă peste noapte într-o cadă cu apă sărată, saramura asigură, de asemenea, că toate părțile curcanului sunt la aceeași temperatură. Aceasta este o asigurare bună dacă prăjiți o pasăre înghețată anterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
* Carnea de curcan absoarbe apa în timpul procesului de saramură. Apa este un conductor de căldură și, prin urmare, accelerează gătitul. Am testat această teorie și am constatat că, într-adevăr, o pasăre sărată gătește mai repede decât una nebrinată cu aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm