Curcan Prăjit Cu Mere Și Ierburi

Nevoie de un curs principal fără gluten? Curcanul prăjit cu mere și ierburi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 559 calorii, 70g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați curcan, rozmarin, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Curcan prăjit cu ierburi cu sos de cidru de mere, Muschiulet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți, și Curcan prăjit cu unt de ierburi și ceapă eșalotă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați salvie și rozmarin. Cu degetele, slăbiți cu atenție pielea de pe pieptul de curcan; frecați ierburile sub piele. Asigurați pielea la partea inferioară a sânului cu scobitori.
Așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie. Umpleți curcanul cu mere, ceapă și țelină.
Coaceți, neacoperit, la 325 de ore de la 3 la 3-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de ore de la 180 de ore, ungându-se ocazional cu picături de tigaie. (Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede.)
Ungeți cu jeleu de mere. Acoperiți și lăsați să stea timp de 15 minute înainte de a scoate scobitori și sculptură.