Curcan prăjit cu ierburi cu sos de cidru de mere

Curcan prăjit cu ierburi cu sos de cidru de mere
Curcanul prăjit cu ierburi cu sos de cidru de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 136g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 1173 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți rozmarin, cidru de mere, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Curcan cu crustă de ierburi cu sos de cidru de mere, Curcan cu cidru cu sos de mere prăjit, și Friptură de curcan Heritage cu slănină-Ierburi și sos de cidru.

Instrucțiuni

1
Căptușiți oală sau castron foarte mare cu două pungi de plastic de 13 galoane (sau mai mari), 1 în interiorul celuilalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Combinați 1 litru de apă, sare, frunze de dafin, boabe de piper și ienibahar într-o cratiță mare. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
IenibaharIenibahar
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Se adaugă 1 litru de apă rece și se răcește la călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Se toarnă în pungi de plastic; se amestecă în restul de 6 litri de apă. Înfășurați gâtul de curcan și dați-l la frigider. Scufundați curcanul în saramură pentru a acoperi complet, adunând bine pungile pentru a elimina orice aer; legați pungile închise. Refrigerați curcanul în saramură în oală cel puțin 18 ore și până la 20 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Tapetați tigaia mare cu 4 straturi de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Scoateți curcanul din saramură și scurgeți bine; aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
8
Așezați curcanul în tigaia pregătită. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
1
Se amestecă pătrunjelul, cimbru, salvie, maghiran, rozmarin și nucșoară într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
RozmarinRozmarin
PătrunjelPătrunjel
NucșoarăNucșoară
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transferați 1/4 cană amestec de plante într-un castron mic; se amestecă în 1/2 cană unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați bulionul și cidrul de mere într-o cratiță mare. Se fierbe până se reduce la 3 căni, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă reducerea bulionului în castron. Topiți restul de 1/4 cană de unt în aceeași cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
UntUnt
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
5
Adăugați făină; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Bateți reducerea bulionului, apoi smântâna, Calvados și amestecul de plante rămas. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când baza de sos este îngroșată și redusă la 2 3/4 căni, amestecând des, aproximativ 20 de minute. Se răcește ușor baza de sos. (Baza de sos și untul de ierburi se pot face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
CalvadosCalvados
UntUnt
BulionBulion
CremăCremă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți curcanul din tigaia de prăjire; scurgeți orice sucuri acumulate din cavitatea principală. Aruncați prosoapele de hârtie din tigaia de prăjire. Topiți untul de ierburi într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Periați fundul tăvii de prăjire cu o parte din unt de plante. Întoarceți curcanul în tigaia pregătită. Puneți vârfurile aripilor sub; legați picioarele împreună pentru a ține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Așezați câteva sferturi de mere și sferturi de ceapă în cavitatea principală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
CeapăCeapă
5
Ungeți untul de ierburi rămas peste curcan; se presara cu piper. Împrăștiați merele și ceapa rămase în jurul curcanului în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
CeapăCeapă
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați gâtul de curcan rezervat la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Friptură de curcan 1 oră. Ungeți cu 1/2 cană de cidru de mere. Friptură de curcan 30 de minute. Ungeți cu restul de 1/2 cană de cidru. Prăjiți curcanul până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 79°, ungând curcanul la fiecare 30 de minute cu sucuri de tigaie și acoperind pieptul slab cu folie dacă se rumenesc prea repede, cu aproximativ 2 ore mai mult (3 1/2 ore în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Toată TurciaToată Turcia
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Transferați curcanul în platou; lăsați să stea cu cel puțin 30 de minute înainte de sculptură (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
9
Aruncați merele, ceapa și gâtul de curcan din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
MărMăr
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Turnați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă; scoateți grăsimea de pe suprafață.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
11
Se toarnă sucuri degresate în baza de sos și se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Se fierbe până când sosul se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura și se reduce la 3 1/2 căni, aproximativ 15 minute. Condimentați sosul după gust cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SosSos
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos

Ingrediente

33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmBomboane de porumb, covrigei suplimentari și fursecuri ovale tip sandwich cu ciocolată, umplute cu cremă (întregi și zdrobite)Bomboane de porumb, covrigei suplimentari și fursecuri ovale tip sandwich cu ciocolată, umplute cu cremă (întregi și zdrobite)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcidru de merecidru de mere4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcidru de merecidru de mere23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmboabe de piper negruboabe de piper negru23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmCalvados (brandy de mere) sau alt brandyCalvados (brandy de mere) sau alt brandy4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsare kosher grosierăsare kosher grosieră8marifrunze de dafin proaspete sau uscatefrunze de dafin proaspete sau uscate33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmarjoram proaspăt tocatmarjoram proaspăt tocat1Oreos dublu umplutrozmarin proaspăt tocatrozmarin proaspăt tocat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsalvie proaspătă tocatăsalvie proaspătă tocată33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat2mariMere Granny Smith, sferturi, miezMere Granny Smith, sferturi, miez1Oreos dublu umplutnucșoară măcinatănucșoară măcinată9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui cu conținut scăzut de sarebulion de pui cu conținut scăzut de sare2mariceapă, cantonatăceapă, cantonată33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel Italian proaspăt tocatpătrunjel Italian proaspăt tocat7kilogramecurcan; măruntaie îndepărtat, gât rezervatcurcan; măruntaie îndepărtat, gât rezervat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1 1/2 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei(1 1/2 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei8Ceapa galbena medie, tocataapă receapă rece1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbudincă instantă de lămâiebudincă instantă de lămâie23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmienibahar întregienibahar întreg
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista