Curcan la grătar cu aluniță Ancho-caju

Curcan la gratar cu Ancho-caju Mole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 297 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de sos de aluniță ancho-caju, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna fără grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri De Afine ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Chili de vită cu Ancho, aluniță și chimen, Caserola de pâine de porumb și dovlecei de nucă, ciuperci și aluniță de Ancho, și Piept De Curcan Cu Ancho Rub.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas superficial; acoperiți și marinați la frigider 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Scoateți curcanul din marinată; aruncați marinada.
Presărați sare peste curcan; pune deoparte.
Așezați curcanul pe grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți 10 minute pe fiecare parte sau până când curcanul este gata.
Tăiați curcanul în felii groase de 1/4 inch.
Se servește cu sos de aluniță Ancho-caju și smântână.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.