Curcan La Grătar

Curcan la gratar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 255 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, vin, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Apple-Sage glazurat curcan întreg la grătar cu mere la grătar, Curcan adobo la grătar cu roșii verzi și brânză afumată Cheddar la grătar + maioneză cu miere Chipotle, și Curcan La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un grătar în stil oală, umpleți fundul cu o pungă de cărbune de 5 kilograme. Aprindeți cărbunele și, când este gata, întindeți-l pentru a acoperi fundul grătarului.
Spălați curcanul și umpleți-l cu ceapă. Frecați exteriorul cu sare și piper.
Așezați curcanul într-o tigaie adâncă din aluminiu.
Așezați tigaia pe grătarul grătarului.
Se toarnă vin peste curcan. Acoperiți partea superioară a curcanului cu folie.
Acoperiți grătarul cu capacul și deschideți orificiile de ventilație. Grătiți curcanul timp de 60 până la 90 de minute sau până când carnea vă place. Ungeti frecvent. Poate fi necesar să adăugați apă în tigaie dacă vinul se evaporă.