Curcan La Grătar
Curcan la gratar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 1,01 USD pe porție. O porție conține 255 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Această rețetă de la Allrecipes are 142 de fani. Cap la magazin și ridica ceapa, curcan, sare și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Apple-Sage glazurat curcan întreg la grătar cu mere la grătar, Curcan adobo la grătar cu roșii verzi și brânză afumată Cheddar la grătar + maioneză cu miere Chipotle, și Curcan La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un grătar în stil oală, umpleți fundul cu o pungă de cărbune de 5 kilograme. Aprindeți cărbunele și, când este gata, întindeți-l pentru a acoperi fundul grătarului.
Spălați curcanul și umpleți-l cu ceapă. Frecați exteriorul cu sare și piper.
Așezați curcanul într-o tigaie adâncă din aluminiu.
Așezați tigaia pe grătarul grătarului.
Se toarnă vin peste curcan. Acoperiți partea superioară a curcanului cu folie.
Acoperiți grătarul cu capacul și deschideți orificiile de ventilație. Grătiți curcanul timp de 60 până la 90 de minute sau până când carnea vă place. Ungeti frecvent. Poate fi necesar să adăugați apă în tigaie dacă vinul se evaporă.