Curcan Glazurat Cu Afine-Portocaliu

Curcan Glazurat Cu Afine-Portocaliu
Cranberry-Orange Turcia glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 1008 calorii, 129g de proteine, și 40g de grăsime per portie. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 57 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ulei de măsline, concentrat de cocktail de suc de afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 91%. Încercați Curcan Glazurat Cu Afine-Portocaliu, Curcan Glazurat Cu Afine-Portocaliu, și Curcan Glazurat Cu Afine-Portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: termometru cu citire instantanee
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Poziționați un suport pentru cuptor în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Clătiți bucățile de curcan și uscați foarte bine cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Ungeți curcanul peste tot cu ulei și presărați sare și piper. Aranjați curcanul, cu pielea în sus, pe o foaie de copt cu capătul gros al sânilor și coapselor la colțuri, copanele în centru. Prăjiți timp de 1 oră și 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Copane De PuiCopane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Scoateți curcanul din cuptor și periați cu glazura portocalie de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Turnați bulionul pe foaia de copt pentru a preveni arderea picăturilor și prăjiți curcanul, acoperind ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede, până când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 grade F până la 170 grade F în cea mai groasă parte a coapsei (nu lăsați termometrul să atingă osul), 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Transferați curcanul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
9
Ungeți generos cu mai multă glazură și lăsați să se odihnească 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Între timp, răzuiți toate sucurile de tigaie și bucățile rumenite din foaia de copt într-o ceașcă mare de măsurare. Îndepărtați și aruncați grăsimea care se ridică la suprafață.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Încălziți sucurile de tigaie într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Bateți 2 până la 3 linguri de glazură în sucurile de tigaie (sau mai multe, dacă doriți) pentru a face sosul și aduceți la foc mic pentru ca aromele să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Feliați curcanul și aranjați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
14
Garnisiți cu crengute de plante, pene de portocale și afine și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
15
Într-o cratiță mică, aduceți sucul de afine, sucul de portocale, marmelada și rozmarinul la fiert la foc mediu-mare. Se fierbe până când glazura se îngroașă suficient pentru a acoperi o lingură, șoptind des, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
16
Scoateți din căldură.
17
Bateți untul, apoi condimentați glazura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Revista