Nevoie de o curs principal fără gluten? Curcanul cu cidru de mere cu sos de ierburi sărate ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 609 calorii, 71G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână curcan, bulion de pui cu mai puțin sodiu, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma portocalele, puteți urma acest fel principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare sunt Curcan cu crustă de ierburi cu sos de cidru de mere, Curcan prăjit cu ierburi cu sos de cidru de mere, și Curcan Sărat Cu Cidru.
Instrucțiuni
1
Pentru a prepara saramură, combinați primele 8 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute sau pana cand zaharul si sarea se dizolva. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Îndepărtați măruntaiele și gâtul din curcan; rezervați pentru sosul de ierburi sărate. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Umpleți cavitatea corpului cu sferturi portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Așezați o pungă de cuptor de dimensiunea curcanului într-o a doua pungă pentru a forma o grosime dublă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Puneți pungile într-un vas mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Așezați curcanul în interiorul sacului interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6
Adăugați amestec de cidru și gheață. Asigurați pungile cu mai multe legături răsucite. Se dă la frigider timp de 12 până la 24 de ore, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
7
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți curcanul din pungi și aruncați saramura, sferturile portocalii și pungile. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan. Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
9
Așezați usturoiul, Salvia, cimbru, pătrunjelul, ceapa și bulionul în fundul unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
10
Așezați raftul de prăjire în tigaie. Aranjați curcanul, pieptul în jos, pe suportul de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Periați curcanul înapoi cu 1 lingură de unt; se presară cu 1/2 linguriță de piper și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Coaceți la 500 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Scoateți curcanul din cuptor. Întoarceți cu grijă curcanul (cu pieptul în sus) folosind clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Periați pieptul de curcan cu 1 lingură de unt; se presară cu 1/2 linguriță de piper și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
16
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 (asigurați-vă că nu atingeți osul). (Protejați curcanul cu folie dacă se rumeneste prea repede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
17
Scoateți curcanul din cuptor; lăsați să stea 20 de minute. Rezervați picături de tigaie pentru sosul de ierburi sărate. Aruncați pielea înainte de servire; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt