Curcan afumat
Curcanul afumat necesită aproximativ 7 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 842 de calorii , 98 g de proteine și 46 g de grăsime fiecare. Pentru 2,9 USD per porție , această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită piper, pudră de chili, curcan și pudră de usturoi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Cu un scor de 62% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt tocană de fasole Cannellini și curcan afumat , risotto cremos cu cârnați de curcan afumat și supă de linte cu curcan afumat .
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de sare, fulgii de ardei roșu, usturoiul, jalapenos și 2 litri de apă fierbinte într-o găleată sau o oală mare, amestecând pentru a dizolva sarea.
Adăugați curcanul, cu pieptul în jos, apoi adăugați suficientă apă rece, astfel încât curcanul să fie complet scufundat. Acoperiți și lăsați la frigider 12 ore.
Combinați praf de chili, coriandru, chimen, zahăr brun, pudră de usturoi, rozmarin, cimbru, 1 lingură sare și 2 lingurițe de piper într-un castron. Slăbiți pielea pieptului de curcan cu degetele, apoi frecați maioneza sub piele. Frecați amestecul de condimente peste tot exteriorul păsării.
Pune curcanul, cu pieptul în sus, într-o tigaie mare de unică folosință.
Așezați trei sferturi din slănină peste piept, suprapunând feliile și fixați în mai multe locuri cu scobitori. Înfășurați picioarele cu slănina rămasă, asigurând-o cu scobitori.
Scurgeți așchiile de lemn. Pregătiți un afumător conform instrucțiunilor producătorului, folosind așchiile de lemn înmuiate; preîncălziți la 210 grade F. (Sau folosiți un grătar și puneți așchiile de lemn într-o cutie de afumător sub grătare; preîncălziți la minim.)
Puneti curcanul in tava de unica folosinta pe gratarul pentru afumat sau gratar; acoperiți și gătiți 6 până la 7 ore sau până când un termometru introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 190 de grade F.
Adăugați câteva pumni de așchii de lemn înmuiate în fiecare oră pentru a menține fumul. Dacă baconul se rumenește prea repede, acoperiți curcanul cu folie.
Transferați curcanul pe o masă de tăiat și lăsați să se odihnească 30 de minute.
Scoateți slănina și tăiați curcanul. Se toaca baconul si se presara deasupra, daca se doreste. Fotografie de Yunhee Kim