Curcan

Curcan
Turcia durează aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 3,69 USD per porție. O porție conține 1151 de calorii, 116 g de proteine și 66 g de grăsimi. Un amestec de piper, ulei de măsline, țelină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 78%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: cel mai bun sos de curcan pregătit înainte de Sara Moulton și sfaturi de curcan pentru cioplit, supă de curcan cu lămâie de casă și supă cu tăiței de curcan cu jalapeno și CADARE DE ZIUA DE CURCUN OXO CU IAGUR PICANT.

Instrucțiuni

1
Echipament special: 1 folie folie de aluminiu, pentru cort
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Cârnați Italieni Sau De Porc1 Kilogram De Cârnați Italieni Sau De Porc
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cârnați Italieni Sau De Porc în VracCârnați Italieni Sau De Porc în Vrac
3
Scoateți ambalajul, scurgeți curcanul și ștergeți exteriorul cu prosoape de hârtie. Apoi scoateți gâtul și măruntaiele din cele două cavități.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pâine Albă Uscată Cuburi Sau 1 Pachet (12 Uncii) Cuburi De Umplutură Cu Ierburi1 Pâine Albă Uscată Cuburi Sau 1 Pachet (12 Uncii) Cuburi De Umplutură Cu Ierburi
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Albă Uscată Cuburi Sau 1 Pachet Cuburi De Umplutură Cu IerburiPâine Albă Uscată Cuburi Sau 1 Pachet Cuburi De Umplutură Cu Ierburi
4
Puneți pieptul de curcan cu partea în sus într-o tigaie puțin adâncă de 2 1/2 sau 3 inci adâncime. Umpleți curcanul și ungeți sau stropiți curcanul cu ulei. Asezonați cu sare și piper. Introduceți un termometru pentru carne pentru cuptor în partea cea mai groasă a coapsei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Pune curcanul în cuptorul la 325 de grade F. Nu ungeți și nu deschideți ușa cuptorului timp de 2 ore și 10 minute din timpul de gătire. După ce au trecut 2 ore, 10 minute din timpul de gătire, curcanul va fi de un maro auriu deschis. Ungeți curcanul cu uleiul rămas și puneți un cort de folie de aluminiu ușoară peste piept și continuați gătitul. Continuați să prăjiți până când coapsa atinge o temperatură de 180 de grade F. Odată gata, lăsați curcanul să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Într-o tigaie, mărunțiți cârnații și gătiți până când nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți pe un prosop de hârtie, astfel încât excesul de grăsime să fie absorbit.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
9
Scurgeți tigaia, rezervând 1 lingură de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Se caleste marul in grasime. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
11
Se topesc cele 2 linguri de unt si se calesc ceapa si telina (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12
Se ia de pe foc.
13
Puneți cuburile de pâine uscată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Adăugați pătrunjelul, salvie, maghiran, cimbru, sare, piper și ceapa, țelina și mărul sotate. Se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
15
Adăugați untul topit și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
16
Adăugați oul și amestecați bine în amestecul de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
17
Adăugați bulionul pentru a se umezi și amestecați bine. Nu-ți fie teamă să bagi mâna în amestec pentru a amesteca bine ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
18
Utilizați umplutura fie pentru a umple un curcan de 12 lire, fie ca garnitură, ungând o caserolă de 2 litri și umpleți cu dressing. Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute. Dacă se dorește o crustă superioară crocantă, îndepărtați capacul pentru ultimele 5 minute de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista