Curcan și picioare de pui cu marinată medievală

Curcan și picioare de pui cu marinată medievală
Pulpe de curcan și de pui cu marinată medievală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 1449 calorii, 156g de proteine, și 80g de grăsime per portie. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de oțet de cidru de mere, freca de mere, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 80%. Rețete similare includ Plăcintă De Pui Medievală, Picioare De Curcan Afumate, și Picioare De Curcan Înăbușite.

Instrucțiuni

1
Puneți curcanul și pulpele de pui într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Într-un castron mare, combinați pasta de roșii, uleiul de măsline, bulionul de pui, sosul Worcestershire, freca de mere, oțetul de cidru de mere, ceapa și usturoiul și amestecați-le împreună până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Turnați marinata în punga resigilabilă peste pulpele de curcan și pui. Sigilați punga și puneți-o într-un castron mare. Marinați la frigider cel puțin 1 oră sau atâta timp cât peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți 1 parte a unui grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți curcanul și pulpele de pui din marinată, scuturând excesul și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6
Puneți marinada într-o oală mică și gătiți la foc mic, până când este redusă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Grătați pulpele de pui la foc direct timp de 5 minute pe fiecare parte, cu capacul închis. După 10 minute, grătați-le la foc indirect pentru încă 10 până la 15 minute. Grătați picioarele de curcan timp de 20 până la 25 de minute cu capacul închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
Picior De CurcanPicior De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Periați marinada redusă la fiecare 5 minute până când picioarele sunt gătite și temperatura internă atinge 175 de grade F. Pe un termometru citit instantaneu. Țineți picioarele de pui pe cea mai tare parte a grătarului sau într-un cuptor la 200 de grade F în timp ce curcanul termină de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Aranjați puiul și curcanul pe un platou de servire și garnisiți cu pătrunjel proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista