Curcan și ouă umplute Benedict
Curcan și ouă umplute Benedict ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 708 calorii , 27 g de proteine și 52 g de grăsime fiecare. Pentru 2,41 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați nucșoară măcinată, gălbenușuri de ou, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței . 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 68% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ouă de sparanghel Benedict , Ouă clasice Benedict și Prăjituri de crab Ouă Benedict .
Instrucțiuni
Modelați umplutura în patru chifle groase de 1/2 inch; puse deoparte. În partea de sus a unui boiler sau a unui bol de metal peste apă fierbinte, bateți gălbenușurile de ou și sucul de lămâie până se omogenizează; gătiți până când amestecul este suficient de gros pentru a acoperi o lingură de metal și temperatura atinge 160°, amestecând constant.
Reduceți căldura la foarte scăzută. Stropiți foarte încet unt topit cald, amestecând constant.
Se amestecă pătrunjelul, sarea și nucșoara.
Transferați într-un castron mic.
Pune vasul într-un vas mai mare cu apă caldă. Se ține la cald, amestecând din când în când, până la servire, până la 30 de minute.
Într-o tigaie mare antiaderență, încălziți uleiul la foc mediu. Gătiți chiftelele umplute 3-4 minute pe fiecare parte sau până când un termometru arată 165°. Țineți de cald.
Între timp, puneți 2-3 inci de apă într-o cratiță mare sau o tigaie cu părțile înalte. Se aduce la fierbere; reglați căldura pentru a menține o fierbere blândă. Rupeți ouăle reci, pe rând, într-un castron mic; ținând vasul aproape de suprafața apei, alunecă oul în apă.
Gatiti, descoperit, 3-5 minute sau pana cand albusurile sunt complet intarite si galbenusurile incep sa se ingroase, dar nu sunt tari. Folosind o lingură cu fantă, ridicați ouăle din apă.
Pentru a servi, pune curcanul și ouăle pe chiftele umplute. Acoperiți cu sos olandez.