Curcan întreg marinat și prăjit

Curcan întreg marinat și prăjit
Curcan întreg sarat și copt este un fel principal pentru 10 porții. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu fodmap are 780 de calorii , 107 g de proteine și 31 g de grăsimi per porție. Pentru 3,58 USD per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este oferită de Allrecipes. Această rețetă este apreciată de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de curcan cu piele, sare kosher grunjoasă, vin alb și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 20 de minute . Per total, această rețetă primește un scor spoonacular foarte prost (dar totuși reparabil) de 0% . Încercați piept de pui sarat cu sos de ceapă sotată , coaste de porc sarate și pizza din grâu integral fără drojdie cu usturoi copt, cartofi dulci și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sarea Morton® Kosher și zahărul în apă rece într-o oală mare și curată până se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Puneți întregul curcan în saramură până când este complet scufundat. Acoperiți și dați la frigider peste noapte, până la 14 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Scoateți curcanul din saramură, clătiți-l pe interior și pe exterior sub jet de apă rece timp de câteva minute pentru a îndepărta toate urmele de sare; uscați-l prin tamponare cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
-Saramură de 5 ore: Pentru a saramura curcanul în mai puțin timp (4-5 ore), folosiți 2 căni de sare kosher grunjoasă Morton® și două căni de zahăr. Acoperiți și dați la frigider timp de 4 până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher GrosierăSare Kosher Grosieră
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1
Amestecați untul înmuiat cu piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2
Așezați curcanul pe grătar în tava de copt. Frecați untul condimentat sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Ungeți pielea cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
4
Turnați ceașca de lichid (vin, supă sau apă) peste fundul cratiței pentru a preveni arderea picăturilor. Frigeți curcanul la 230°C timp de 25 de minute, ungeți cu unt și apoi rotiți tava de copt. Continuați să frigeți până când pielea devine aurie, încă 25 de minute; ungeți din nou. Reduceți temperatura cuptorului la 160°C; continuați să frigeți, ungând cu unt și rotind tava o dată la jumătatea timpului de gătire, până când temperatura internă minimă atinge 74°C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Scoateți curcanul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
6
Lăsați să stea 20 de minute înainte de a tăia.
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Revista