Cuptor Kalua Carne De Porc

Cuptor Kalua Carne De Porc
Cuptorul de porc Kalua necesită în jur 5 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 249 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,16 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână aromă de fum lichid, friptură de porc, sare de mare Hawaiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Porcul Kalua prăjit la cuptor al lui Sam Choy, Carne De Porc Kalua, și Carne De Porc Kalua Hawaiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Frecați fumul lichid și 1 1/2 linguri de sare în pielea porcului. Înfășurați bine în folie și sigilați complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Așezați într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când se atinge o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C), aproximativ 5 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească înainte de mărunțire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Presărați carnea mărunțită cu restul de 1 lingură de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Revista