Cuptor Cu Unt De Mere
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Untul de mere de cuptor ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 3 porții cu 550 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de mere, zahăr, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Sos de mere prăjit la cuptor și unt de mere, Pâine prăjită franceză cu unt de mere cu sos de scufundare cu brânză cremă de unt de mere # AppleButterSpin, și Clătită la cuptor cu mere cu sirop de cidru de mere.
Instrucțiuni
Gătiți mărul tăiat cubulețe și sucul într-un cuptor olandez la foc mediu 30 de minute sau până când mărul este fraged. Se amestecă până când mărul este piure. Se amestecă zahărul și scorțișoara.
Se toarnă amestecul de mere într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Coaceți la 275 timp de 4 1/2 ore, amestecând la fiecare oră sau până la răspândirea consistenței. Acoperiți și răciți.
Pentru untul de mere condimentat la cuptor: creșteți scorțișoara la 2 lingurițe și adăugați 1/2 linguriță cuișoare măcinate și 1/4 linguriță ienibahar măcinat.