Cupe pentru biscuiti cu bomboane

Cupe pentru biscuiti cu bomboane
Cupele pentru biscuiți cu bomboane necesită aproximativ 29 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 33 de cenți per porție , primești un desert care servește 24. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 138 de calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați nuci de macadamia, pahare cu unt de arahide, aluat de prăjituri cu chip de nucă de macadamia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 20% . Încercați cupe pentru prăjituri cu mere cu bomboane , cu unt de arahide cu trei straturi + biscuiți cu ciocolată + pahare cu aluat pentru prăjituri și cu iaurt înghețat cu aluat pentru prăjituri în pahare pentru prăjituri Quest Bar {videoclip inclus!} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați nuci de macadamia în 24 de căni de brioșe miniaturate unse, câte 1 linguriță în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
2
Tăiați fiecare porție de aluat de biscuiți în jumătate; puneți fiecare jumătate într-o cană de brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Pastă Portocalie și GalbenăColorant Alimentar Pastă Portocalie și Galbenă
3
Coaceți la 325° timp de 11-13 minute sau până când se rumenesc. Așezați imediat o ceașcă cu unt de arahide în fiecare prăjitură; apăsați ușor. Răciți complet înainte de a scoate din tigăi pe grătarele de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Chipsuri De Ciocolată Cu Lapte, Chipsuri De Ciocolată Semidulce, Chipsuri De Unt De Arahide, Chipsuri Albe De Copt și Chipsuri De Caramel Cu UntFiecare Chipsuri De Ciocolată Cu Lapte, Chipsuri De Ciocolată Semidulce, Chipsuri De Unt De Arahide, Chipsuri Albe De Copt și Chipsuri De Caramel Cu Unt
Demarara Sau Zahăr Brun DeschisDemarara Sau Zahăr Brun Deschis
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura Fara Seminte, Topita4 Linguri Gem De Zmeura Fara Seminte, Topita

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Desertul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateMediu
Gata În29 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista