Cupe Mini Bacon-Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Mini căni de slănină-brânză. Această rețetă face 16 porții cu 47 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână slănină gătită, ou, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mini cupe de ouă și pâine prăjită, Bacon-Înfășurat Mini Meatloaf Cupe Video, și Cupe mini Bacon Guacamole-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F. Spray 16 cupe mini briose cu spray de gătit. Desfaceți crusta de plăcintă pe suprafața de lucru. Folosind un tăietor rotund de 2 1/2 inch, tăiați 16 runde din crustă; aruncați orice crustă rămasă.
Așezați 1 crustă rotundă în fiecare ceașcă de briose, apăsând ușor pentru a forma ceașcă.
În blender sau robot de bucătărie, amestecați sau procesați cremă de brânză, ou întreg, gălbenuș de ou și 1/4 cană de ceapă până aproape netedă. Împărțiți amestecul uniform între căni de briose căptușite cu crustă (aproximativ 2 lingurițe fiecare). Completați fiecare uniform cu brânză elvețiană și slănină.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 5 minute; scoateți cupele din tigaie.
Ornează fiecare cu ceapă suplimentară.